Britney Spears съди таблоид за касета със секс

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Бритни Спиърс (Britney Spears) заведе дело срещу таблоида "Us Weekly" по обвинение за клевета, касаеща нея и съпруга й, което ще се гледа от лосанджелиския върховен съд. Искът й включва обещетение в размер на $20 млн. за нанесени щети, съобщи BBC.

Публикацията, довела до крутите мерки, предприети от певицата в майчинство, е от месец октомври т.г. Поместена в рубриката "HOTstuff", тя информира читателите на "Us Weekly" за наличието на видеокасета, в която ясно се вижда как Спиърс и брачният й партньор Кевин Федърлайн (Kevin Federline) правят секс.

Според списанието на аудиенция с адвокатите си двойката е казала, че човек от обкръжението им ги "заплашва, че ще разпространи касетата", а Спиърс е споделила, че се страхува, че видеото"може да придобие публичност". След това правистите и клиентите им са седнали и са изгледали заедно касетата, твърди още "Us Weekly".

По думите на Бритни Спиърс цялата история е измислена - няма такава касета, никой никого не е заплашвал за каквото и да било и никакво видео не е показвано на адвокатите им. "Us Weekly" от своя страна категорично застава зад публикацията си, твърдейки, че източникът им е напълно достоверен.

По-рано тази година телевизионният канал UPN излъчи мини сериал във формат риалити-шоу относно брака на Бритни и Кевин и предшестващото го ухажване помежду им, ползващ предимно видеоматериали, заснети от самата певица.

Сподели.