Британският топ диджей Steve Lawler идва в България

Pinterest LinkedIn +

Британската звезда Стив Лолър (Steve Lawler) е поредният респектиращ грамофонен творец, идващ в България по покана на “Ялта”. Зад пулта на столичния клуб на 2 декември ще застане един от водещите за световната клубна сцена и поставен под No.22 в престижната класация на The DJ List диджеи и продуценти.

"The King of Space" – по името на легендарния клуб "Space", или "английският Теналия" - по името на легендарния нюйоркски диджей Дани Теналия, както го наричат, започва да прави собствени партита, когато е едва на 17 г. След конфликт с полицията, която осуетява по-нататъшното провеждане на въпросните партита, Стив си стяга куфарите с плочи и отива в Ибиса, където много скоро става резидент на "Кафе Мамбо", а след това и на легендарния клуб "Cream".
 
Сред хаус хитовете на Стив Лолър се нареждат "OutAtNight", "That Sound" и класиката "Rise 'In", а едноименното му парче за филма "Шперцът", ремиксът на класиката на Дона Съмър "I Feel Love" за реклама на Хайнекен и неговата версия на "Sand In My Shoes" на Дайдо (Dido) помагат за популярността му в поп средите. Сега Стив Лолър стартира новия си музикален лейбъл Viva Recordings, който ще функционира единствено онлайн.
Сподели.