Британи Мърфи е починала от опасен коктейл от медикаменти

Pinterest LinkedIn +

Има подозрения, че подобно на Майкъл Джексън, актрисата е взела смъртоносна доза лекарства

Британският Sun цитира близък приятел на Британи Мърфи (Brittany Murphy), който твърди, че известната с ролите си в  Clueless и "Осмата миля" (8 Mile) актриса е била пристрастена към обезболяващите след серия от пластични операции.

До момента лекарите не са направили официално изявление за това какво е причинило инфаркта, който я е убил. Докладите обаче доказват, че фаталният край е настъпил в банята, а в жилището са намерени няколко рецепти за силни лекарства.

Аутопсията ще бъде готова до няколко дни.


Явно подобренията във външния й вид са й коствали здравето...

Според източника на Sun, сред лекарствата, които е вероятно да са убили Мърфи е Викодин (Vicodin), който бе и причината за смъртта на Джако.

Подобно на Краля на попа, в последните месеци от живота си и актрисата е била в нестабилно емоционално и физическо състояние, което е проличало по не особено трезвата й походка по червения килим на премиерата на последния й филм  Across The Hall преди по-малко от 3 седмици.

"Доста се притеснявахме, че нещо подобно ще се случи“ - е споделил пред изданието близък до починалата източник. "Британи живееше на ръба. Определено имаше проблем с лекарствата и всички сме я молили да се опита да ги спре. За съжаление всичките ни увещания отиваха на вятъра“.


"Британи живееше на ръба"...

В последните месеци за актрисата се носят слухове в жълтите издания и за смущения в храненето, както и обвинения в злоупотреба с кокаин, които актрисата доста гневно отричаше.

Със сигурност обаче нестабилното й състояние я е довело до крайни постъпки и съвсем наскоро е бил прекратен договорът й за работа по филма The Caller, като сред причините, които се изтъкват, е "трудно поведение“, по-късно обявено в медиите като "артистични несъгласия“.


Премиерата на последния й филм бе само преди седмици...

Сподели.