Бран от Game of Thrones беше "блъснат" от пубертета в първа снимка от шести сезон

Pinterest LinkedIn +

Докато продължаваме да не знаем почти нищо за шести сезон на Game of Thrones (Игра на тронове), HBO ни дава първа снимка, на която виждаме позабравения в пети сезон Бран Старк.

На фотото той е с къса коса и очевидно много, много променен, особено ако се загледаме в снимките му от първи сезон. Но все пак пубертетът прави чудеса за 5 години.

В интервю за Entertainment Weekly Айзък Хемпстед-Райт споделя, че за годината, в която е липсвал от малкия екран, героят му е овладял много от способностите си.


"Преди Бран виждаше моменти от бъдещето и миналото, но никога не е можел да контролира ситуацията. Сега на Бран са показани важни сцени от миналото, настоящето и бъдещето и той започва да ги подрежда като детектив, почти като че гледа сериала. В същото време осъзнава и колко е важен за Великата война. Много прилича на Inception."

След като с края на пети сезон Game of Thrones задмина книгите, всякакви детайли около шоуто са сведени до минимум. Именно затова дори тези подробности, които Хемпстед-Райт споделя пред списанието, са като оазис в пустинята.

Фентъзи поредицата се завръща на малкия екран през април 2016 г.

Сподели.