Брайън Мей загатна за нов албум на "Queen" с вокали на Фреди Меркюри

Pinterest LinkedIn +

Китаристът на "Queen" Брайън Мей (Brian May) загатна, че е твърде възможно групата да издаде нов албум от стари записи, при това с вокалите на покойния Фреди Меркюри (Freddie Mercury).

Китаристът на "Queen" Брайън Мей (Brian May) загатна, че е твърде възможно групата да издаде нов албум от стари записи, при това с вокалите на покойния Фреди Меркюри (Freddie Mercury).

Евентуалното издание ще бъде подобно на "Made in Heaven" (1995), което бе сглобено от останалите членове на легендарната британска банда четири години след смъртта на фронтмена им.

"Мислехме, че сме използвали всичко, по което сме работили. Но изведнъж започнаха да се появяват доста неща, които бяхме забравили. Като тези записи на Фреди с Майкъл Джексън.

Преди няколко седмици си казвахме: Може би трябва да работим "на парче" и да видим какво ще стане. Може би трябва да издадем нов албум. Може би", каза Брайън Мей в интервю за радио "iHeart".

По-рано през 2013 г. се появи и информацията за съвместните записи на Фреди Меркюри с Краля на поп музиката Майкъл Джексън (Michael Jackson). Китаристът на "Queen" дори обеща те да видят бял свят още тази есен.

Сподели.