Браян Джонсън и Фил Ръд възраждат AC/DC?

Pinterest LinkedIn +

Появиха се слухове, че хард рок иконите от AC/DC Браян Джонсън и Фил Ръд записват нова музика. Бившият фронтмен и бившият барабанист на групата са били забелязани заедно във Ванкувър. 

Джонсън беше принуден да напусне култовата банда през 2016 г., след като се оказа, че страда от загуба на слуха, и беше заменен от Аксел Роуз, припомнят от NME. По-рано и Ръд също беше отстранен след поредица проблеми със закона в Нова Зеландия, които станаха публично известни.

Както изглежда обаче, класическият състав на бандата може да се събере поне за още един съвместен проект. Заклетите фенове са истински въодушевени от новината, че двамата са забелязани в канадския град, в който са записали всичките си албуми от последните две десетилетия. Папарашки кадър, разпространен в Twitter, е запечатал Джонсън и Ръд да си почиват до входа на мултимедийното звукозаписно студио "Warehouse", а свидетели твърдят пред местни медии, че останалите музиканти от бандата са вътре в студиото.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.