Брадли Купър за Square Mile: Готов съм да стана баща

Pinterest LinkedIn +

Кой твърди, че брадата не е секси? Ако мислите така, то Брадли Купър (Bradley Cooper) със сигурност ще успее да ви разубеди.

39-годишният актьор е на корицата на новия октомврийски брой на списание Square Mile, в който споделя дали вече е готов да стане баща, разказва за работата си с Дженифър Лоурънс и размишлява по въпроса трудно ли се оцелява в актьорския бизнес.

Почти две години Брадли има връзка с 22-годишния британски модел Суки Уотърхаус. 

"Ще се радвам да стана баща. Съжалявам, че баща ми няма да може да видим внуците си. Той знаеше, че бащинството е нещо, което съм очаквал с нетърпение. Това ще е следващата голяма стъпка в живота ми."


В новия си филм Serena Брадли за трети път си партнира с харизматичната Дженифър Лоурънс (припомнете си Silver Linings Playbook и American Hustle). Въпреки слуховете, че двамата са имали романтична връзка, американецът може само да похвали младата актриса.

"Забавляваме се много, докато работим. Гордея се с нея. Тя е най-земният и най-непретенциозният човек, когото може да срещнеш в живота си. Удоволствие е да прекарваш времето си с нея.

Борих се дълго време. Дори с успеха, който имам, ми се налага да се боря за дадена роля. Така че има една несигурност, която те поддържа. Все още го има и този гняв, когато не получиш ролята, която искаш, и продължаваш да се чудиш дали актьорството е твоята професия."

Сподели.