Brad Pitt се отказа от "State of Play"

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Брад Пит (Brad Pitt) няма да участва в предстоящия политически трилър "State of Play", заради проблеми със сценария.

Пит и режисьорът Кевин Макдоналд (Kevin Macdonald) не успяха да се договорят след няколко срещи, а сценарият не може да бъде преработен, поради стачката на Гилдията на американските сценаристи, предаде Hollywood Reporter.

В момента управата на филмовата компания Universal, стояща зад продукцията, търси заместник на звездата. Според слуховете на място на Пит ще дойде друга холивудска звезда - Джони Деп.

Актьорът от "Карибски пирати" също има проблеми с предстоящите филми с негово участие. Двете продукции "Shantaram" и "The Rum Diary" засега също ще се отложат, поради стачката на сценаристите.

Брад Пит трябваше да си партнира с Едуард Нортън (Edward Norton) и Хелън Мирън (Helen Mirren) в "State of Play", който от своя страна е базиран на едноименните телевизионни мини-серии.

Студиото Universal в момента се консултира с адвокатите си и може да се стигне до съдебен процес срещу Пит за неспазване на договора.
Сподели.