Брад Пит: Разбрахте ме погрешно. Не Джен (Анистън) бе скучна, а аз!

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Брад Пит (Brad Pitt) побърза да внесе яснота относно коментара, касаещ брака му с Дженифър Анистън (Jennifer Aniston), който направи в интервю за сп. Parade, провокирайки интерпретации в смисъла на това колко скучна е била и колко незадоволен се е чувствал.

В материала, публикуван в официалния сайт на медията, 47-годишният актьор, чийто следващ филм - биографичната драма Moneyball с Робин Райт (Пен) и Джона Хил, излиза по кината на 23 септември, определя решението си да създаде семейство с Анджелина Джоли (Angelina Jolie) като "едно от най-умните, най-страхотни неща, които съм правил", допълвайки колко е щастлив и "задоволен" от връзката си с нея.

Запитан дали и кога смята да размени брачни обети с майката на шестте си деца, Пит отговаря, че това ще се случи "тогава, когато всички, които искат, могат да се бракосъчетаят", визирайки легализацията на еднополовите бракове, която отдавна прокламира. Връзката му с Анистън, за която е женен в периода 2000 г. - 2005 г.,  се споменава в контекста на душевната криза, в която прекарва 90-те години на миналия век.

"Опитвах се всячески да се измъкна от цялата тази какафония, причинена от известността. Започна да ми писва от това да седя във фотьойла и да пуша джойнт, търсейки укритие. Бях започнал да се чувствам жалък. Дадох си сметка, че се стремя да намеря филм, в който да се разказва за нечий интересен живот, но самият аз не живеех такъв живот. И мисля, че бракът ми бе част от това. Да се опитваш да заблудиш себе си че бракът ти е нещо, което не е".

Броени часове след публикуването на материала, агенцията, представляваща двукратно номинирания за Оскар актьор, разпространи официално изявление, чрез което Пит пояснява смисъла на казаното от него, тъй като е "огорчен от начина, по който се интерпретира в медиите. Джен е извънредно щедра, обичлива и жизнерадостна жена, която си остава моя приятелка. Връзката ми с нея е нещо, което ценя много силно. Това, което се опитвах да кажа, не бе че Джен е безинтересна, а че аз бях започнал да се отегчавам от самия себе си... поемайки отговорността за това".

Сподели.