Брад Пит призна, че е посещавал сбирки на анонимни алкохолици след развода си

Pinterest LinkedIn +

Холивудският актьор Брад Пит призна, че е започнал да посещава сбирки на анонимни алкохолици след развода си с Анджелина Джоли, съобщава изданието "New York Times".

По думите му нещата са отишли твърде далече, поради което в продължение на половин година той е ходил на такива тематични срещи, в които са участвали само мъже. Артистът споделя, че е бил трогнат от тяхната уязвимост: "Всички тези хора седяха в кръг и бяха толкова открити и честни... Никога не бях чувал подобно нещо", споделя той.

Звездата добавя, че членовете на обществото на анонимните алхоколици са се разкривали напълно един пред друг, но никой не се е изкушил да продаде на таблоидите личните истории, разказани от самия Пит. "Всъщност това беше истинска свобода – да покажеш уродливите си черти. Беше много ценно за мен", признава още той.

Брад Пит и Анджелина Джоли се ожениха през август 2014 г., а през септември 2016 г. актрисата подаде документи за развод. Беше обявено, че решението ù е продиктувано от несъгласието на Джоли с възпитателните методи на Пит. Като конкретен повод за раздялата им медиите посочиха кавга в частния им самолет, по време на която пияният актьор е ударил едно от осиновените деца в семейството – Мадокс. През април тази година разводът им беше финализиран.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.