Бони Тейлър ще пее "Total Eclipse Of The Heart" при слънчево затъмнение

Pinterest LinkedIn +

Поп изпълнителката Бони Тейлър (Bonnie Tyler) ще изпълни хита си "Total Eclipse Of The Heart" по време на предстоящото в САЩ слънчево затъмнение.

Природният феномен ще бъде видим на 21 август в някои части на Съединените щати. Това е първото такова явление, което ще видят американците от 1979 година насам.

В същия ден Бони Тейлър ще изпълни своя хит на борда на круизен кораб на Royal Caribbean. Той се нарича Total Eclipse Cruise и ще е специално позициониран за оптимално наблюдение на феномена.

Изпълнението е символично, тъй като самото заглавие на песента означава "Пълно затъмнение на сърцето". Затова и от компанията са наели рок ветеранката с дрезгав глас.

"Total Eclipse Of The Heart" e сингъл от петия студиен албум на рок ветеранката "Faster Than the Speed of Night", издаден в далечната 1983 г. И до днес песента остава най-големият хит на певицата. Тя стига до шестото място в класацията "Песен на годината 1983" на Billboard и превръща Бони Тейлър в единствената изпълнителка от Уелс, достигнала до върха на класацията Billboard Hot 100.


Сподели.