"Бон-Бон" се завърнаха с бронзови медали от Световно по танци в Португалия

Pinterest LinkedIn +

Легендарният фестивал "Аполония" ще посрещне детско представление за първи път в цялата си история. На 35-тото си издание "Аполония" дава сцена на детския спектакъл "Алиса в Огледалния свят", представен от "Бон-Бон Мюзик".

Това е изключително амбициозен и мащабен проект, осъществен благодарение на безграничното въображение на творческия екип, в който участват над 50 деца между 4 и 15 години.

На 30 август от 18.00 ч. в читалище "Отец Паисий" публиката на "Аполония" ще има възможност да се наслади на световния мюзикъл. Спектакълът "Алиса в огледалния свят" е посветен на 30-ата годишнина от приемането на Конвенцията на ООН за правата на детето.

Междувременно "Бонбоните" се завърнаха от Брага, Португалия, където спечелиха трето място на Световното първенство по танци "Dance World Cup ‘19", което се проведе от 28 юни до 6 юли.

Това е най-мащабното многожанрово състезание в света за деца и младежи от 4 до 25 години. Тази година участваха над 20 000 състезатели от 54 страни.

С хореографията на Жасмина Стоянова и песни от "Котешката банда" и "Алиса в огледалния свят", "Бон-Бон" спечелиха престижния бронзов медал в категория "Мюзикъл". 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.