Божков и Бобоков в равнобедрен триъгълник! Сладострастната Бобокова пристанала на Черепа

Pinterest LinkedIn +

Излезе наяве нов любопитен момент в отношенията между Пламен Бобоков и укриващия се Васил Божков.

Според най-прясната информация съпругата на боклукчийския бос е успяла да заплени Черепа и да създаде равнобедрен триъгълник, стъпващ на много богата основа.

Брюнетката, която безспорно е красива жена, първоначално впечатлила Божков с вкуса и познанията си по отношение на изкуството. С течение на времето обаче творенията останали на заден план, а двамата започнали да се отдават все по-често на удоволствия от друг тип.

Според източници, чиито имена разбираемо остават в сянка, под претекст, че събирането е семейно, Бобокова и Божков намирали близост. Мултимилионерите често пътували на екзотични воаяжи, разпускали на луксозни яхти и скъпарски курорти.

Именно заради увлечението си по пловдивчанката, Черепа инвестирал огромни авоари в бизнес начинанията й. Много от парите били буквално пропилени на вятъра, но той не съжалявал и не държал сметка на луксозната си държанка.

Как и защо Пламен Бобоков е останал безмълвен по отношение на разиграващите се сцени пред очите му, на този етап не се знае.

Страх или интереси са възпирали рогоносеца да въстане?

Едва ли Христина е била толкова дискретна, че да запази огромните реки от приходи в тайна от съпруга си. Скрити целувки има, скрити пари – едва ли!, коментират запознати.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.