"Бог пътува винаги инкогнито" - Лоран Гунел

Pinterest LinkedIn +

Автор: Лоран Гунел


Издател: Colibri
Раздел: Роман; психология; философия

За автора:

Лоран Гунел е френски писател и психолог, специалист по личностно развитие, получил образование във Франция и САЩ. Още първата му книга - "Човекът, който искаше да бъде щастлив", има колкото неочакван, толкова и феноменален успех. Само във Франция са продадени 200 000 екземпляра, а правата са закупени от 13 страни.

В новата му творба "Бог пътува винаги инкогнито" авторът отново смесва елементите на романа, психологията и философията, за да получи едно крайно любопитно и изключително завладяващо четиво.

Сюжет:

Представете си, че някой ви спасява живота, но срещу задължението да правите всичко, което ви нареди... за ваше добро. Притиснати от обстоятелствата, вие приемате и се оказвате въвлечен в невероятно преживяване.

Вече не сте господар на живота си и въпреки това в много отношения той е по-вълнуващ отпреди! Но какви са истинските намерения на човека, намесил се в съществуването ви? Кой е той в действителност? И кои са тези загадъчни хора около него?

Историята, която ни потапя във вълшебната атмосфера на едно парижко лято, ни насочва по
възможно най-добрия начин към размисъл за самите нас. Как да преодолеем вътрешните си за-
дръжки и страхове, за да излезем от "предначертания" път в живота, когато той не ни носи пълно удовлетворение? И как да поемем по пътя на мечтите си?...
 

 

Сподели.