Bodies Without Organs в Мист

Pinterest LinkedIn +

В поредното издание на Мист, на 19.11.04 (петък), ще бъде представен за пръв път в Европа новият проект на едно от лицата в безумното диско творение Army of Lovers.

Става въпрос за великолепния Александър Бард и неговия “Фракенщайн” електро-проект Bodies Without Organs (Тела без органи ).

Този път, предаването ще задоволи и феновете на високите скорости, с помощта на две култови игри и техните продължения – Need For Speed: Underground и GTA: San Andreas. Първата ще бъде представена по много интересен начин – ще бъде осъществена връзка със зрител на Мист, който ще се изправи онлайн срещу човек от екипа. Във втората игра GTA: SA, ще се представят каскадите с безбройния набор от всякакви возилки.

За закоравелите фенове на революцията, World Of Warcraft e продължението на филмчето, разясняващо начина на игра и героите. Мултиплейър вълната ще продължи с Ghost Recon II, игра създаден по бестселъра на Том Кланси.

Плейстейшън презентацията, този път е подкрепена от зелените екъшън същества, с кодовото име “Костенурки Нинджа”. Към тях ще бъдат прикрепени и комикс героите от X-men.

И най-накрая, чакането приключи – финалът на Schizm 2, с началото на великата Sherlock Holmes: The Case Of The Silver Earring, която предаването МИСТ пуска на пазара от този месец – изцяло преведена на български!

За MYST :
TV Game/Hi-tech/Anime/Showbiz Show
BBT TV – петък 22.30
HOST – Роро
Официален сайт : www.myst.bg
Сподели.