БНТ с нов имидж

Pinterest LinkedIn +

Българската национална телевизия представи новото си лого в "Денят на отворените врати", който се състоя на 14-ти септември. Появата в ефир на новия символ бе съпроводена от дебюта на предаването "В Неделя с..." на Димитър Цонев, както и с изцяло обновения интериор на прословутото "Студио 6".

Новото лого на БНТ представлява бяла единица и буквата "Б", вписани в квадрат, под който са изписани инициалите на телевизията. По този начин актуалният символ праща в миналото популярния стар "син телевизор" с "К" и "1" в него.

"Денят на отворените врати" стартира с шоу на открита сцена, на която с изпълнения на живо се включиха Мариана Попова, Deep Zone, дует "Ритон" и други. Водещ на събитието пред сградата на "Сан Стефано" 29 беше лицето на Евро БГ Визия - Драгомир Драганов.

БНТ посреща новия телевизионен сезон с променена програмна схема, в която се откроява 6-часовото предаване на Димитър Цонев - "В неделя с..". В първия брой на изданието взеха участие бившите директори на медията - Леда Милева и Хачо Бояджиев.

В рамките на "Денят", Канал 1 отвори врати за всички желаещи да разгледат студиата в сградата на телевизията, сред които "Студио 6", от което всекидневно се излъчва емисията "По света и у нас.

Сподели.