Blizzard: След Mists of Pandaria ще има поне още два експанжъна

Pinterest LinkedIn +

The Mists of Pandaria не само няма да е последният експанжън към World of Warcraft, а Blizzard вече са на различен етап от подготовката за старта на разработката на експанжъни No. 5 и No.6.

Под думите на Пол Самс – изпълнителният директор на компанията, петият експанжън вече има изработена структура, а Крис Метцен (директор на творческия отдел в същата), е готов с предварителния план за шестото разширение към най-популярната масова онлайн мултиплеър ролева игра в историята.

В случай, че и тези два експанжъна вдигнат тавана на качване на нива с по 5, какъвто e случаят с Cataclysm и  The Mists of Pandaria, то след появата им играчите ще могат да развиват герои до 100-тно ниво.

С Mists of Pandaria, чиито бета тестери бяха мобилизирани на 21 март, таванът ще достигне 90 нива.

"Очаквам Mists of Pandaria да вдъхне още много живот в WoW, което според мен е най-доброто ММО, правено някога. Съдя за това по броя на хората, които играят постоянно и нивото на ентусиазъм, с което се отнасят към играта. Това (издаването на разширения) е един от много начини, по които ще продължим да развиваме, надграждаме и подобряваме тази игра", сподели още Самс.

Думите му ще намерят потвърждение или опровержение след появата на MoP, когато и да се случи това, тъй като Blizzard имат да наваксват чувствителен отлив в потребителите на WoW в периода между появата на Cataclysm в края на 2010 г. и ноември 2011 г. от над 11 млн. на 10.3 млн.

Сподели.