Blizzard обяви pre-order бонуса за PS3 версията на Diablo III

Pinterest LinkedIn +

Diablo III все още няма конкретна премиерна дата за PlayStation 3, но вече може да бъде закупена предварително, с което потребителите на конзолата на Sony ще си гарантират специален in-game артефакт, наличен още от първо ниво в играта.

Наречен Infernal Helm, ексклузивният шлем ще ускорява натрупването на XP и ще може да бъде носен от всичките пет класа герои в играта - Witch Doctor, Barbarian, Demon Hunter, Wizard и Monk. Определени търговци ще предлагат допълнителни ексклузивни pre-order бонуси, но по-конкретна информация в тази връзка предстои да бъде разпространена.

Освен за PlayStation 3 Diablo III ще излезе и за PlayStation 4, чиято премиера предстои в края на 2013 г. Дългоочакваната конзолна версия на най-бързо продаваната PC игра в историята бе обявена по време на официалното събитие на Sony в Ню Йорк през февруари 2013 г., посветено именно на PS4.

Конзолните играчи ще имат възможност да играят в co-op режим на един екран с оптимизиран потребителски интерфейс и контролен сет. Те обаче няма да имат достъп до наличния в PC версията на играта Auction House. PC играчите, от своя страна, няма да могат да се екипират с Infernal Helm чрез трансфер.

Препоръчителната цена на Diablo III в търговската мрежа на Острова е £49,99.

Сподели.