Близо 8000 се цанят за попфолк звезди в "Шоуто на Слави"

Pinterest LinkedIn +

Близо 8000 души се записаха за участие в конкурса на "Шоуто на Слави" - "Стани попфолк звезда". Крайният срок за набиране на кандидатури изтече на 1 септември.

Специален екип проверява всяко писмо и пресява бъдещите звезди. Най-атрактивните сред кандидатите ще бъдат извикани на допълнителен кастинг в студиото на "Шоуто на Слави", където ще бъдат избрани финалистите.

Поради липсата на възрастова граница, в конкурса се записаха ученици, студенти, работещи и дори пенсионери. Сред желаещите да пробият в попфолк бранша има хора от страната, както и българи, живеещи в чужбина – Испания, Англия, Италия.

Повечето бъдещи звезди са жени на възраст от 17 до 35 години. Сред кандидатите има носител на 55 първи награди от фестивали и конкурси, изявени класически музиканти, професионални певци по заведения и дисководещи.


Слави ще прослушва старателно всяка мераклийка за слава. Снимка: Avtora.com

Освен участници с музикално образование, солови албуми и професионална кариера, има и много аматьори, които за първи път ще се появят пред публика. Измежду тях са строители, продавачки, шивачки, инженери, балерини, футболист, журналист, военен, крупие и зъботехник.

Първото издание на "Шоуто на Слави" от новия тв сезон ще бъде излъчено на 7 септември, когато се очаква водещият Слави Трифонов да бъде напълно възстановен след инцидента в хотелската му стая в Стара Загора. Тогава шоуменът счупи левия си крак и бе подложен на спешна операция.

Сподели.