Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Самолетен WW2 симулатор
Година: 2007
Издател: Ubisoft
Системни изисквания: P4 2.4 GHZ,1GB Ram,DX 9 64MB Video, 6 GB, Win XP/Vista
Брой DVD: 1
Мултиплейър: Да

На крила горящи със сърца юнашки

След успеха на Blazing Angels: Squadrons of WWII не е чудно, че Ubi реши да даде зелена светлина на евентуално продължение. А то вече е факт, завеждайки ни сред едни от най-яростните фантастични схватки по време на Втората световна война.

Top Secret

Вторият Blazing Angels е все така лек и лесен за усвояване самолетен симулатор. Не е променено нищо в механиката на полета от първата игра. Самолетите се управляват лесно дори с мишка и клавиатура. А най-оригиналното от първата част присъства и тук. Става дума за бутона, позволяващ да се "закачите" за преследвания самолет и само с едно движение на джойстика или мишката да правите безумни маневри.


Яростен лов... 2 километра над Земята!

Отново впускайки се в атака времето се забавя, а видимата част от екрана се свива прекрасно, имитирайки "тунелния" ефект, който можете да изпитате, ако шофирате с над 160 км/ч.

Разликата е, че сега стандартните витлови самолети от Втората световна са заменени с първите разработени джетове и много тайни проекти, някои от които никога неизлезли от хангара. Особено впечатление прави немското "летящо крило".

Трима са дружина

Ще поемете ролята на американски пилот, поканен да се включи в една от най-секретните група от асове. Първата ви задача ще ви заведе в битката за Британия над Ламанша, в която ще се запознаете с механиката на играта и добрия стар Spitfire. После ви чака една луда фиеста, обикаляйки през Европа, Африка и дори Аляска, на крилата на едни от най-безумните реактивни джетове.


Новите битки с босове са повече от атрактивни.

В битката си срещу Райха няма да сте сам, а ще може да разчитате на подкрепата на няколко пилота, които освен автоматично да нападат всички врагове в обсег могат да изпълняват и специални задачи. Като например да предизвикат всички врагове за кратък период, достатъчен да поправите самолета или да наберете височина за бомбардировка.

Графиката е изпълнена в съгласие всички специфики на "next gen" стандарта - реалистичност, гарнирана с адски красиви светлинни ефекти. Вгледайте се как при всяко натискане на спусъка излитат по 5 патрона, всеки пети от които е трасиращ. Как забивайки се в корпуса на преследвания самолет разкъсват металната му кожа, разпръсквайки капки масло и стружки. Как гилзите понякога политат към корпуса на самолета ви, за да отскочат и останат далеч зад вас. Но красотата си има цена и тя е нов компютър на не повече от половин година. Или няма да видите и половината от чара на играта.

Сайт: www.blazing-angels.uk.ubi.com/secretmissions/
Сподели.