Blackie Lawless от W.A.S.P. хруска моркови и спанак в София, среща десет фена зад сцената

Pinterest LinkedIn +

Емблематичният вокал на W.A.S.P. – Blackie Lawless, който ще доведе цялата си банда в София на 17 ноември, ще наблегне предимно на зеленчуците по време на престоя си у нас.

Рок легендата явно спазва здравословен начин на живот и държи на точните пропорции - не само в музиката, но и в менюто си. В изискванията си към организаторите, звездата е поискал точно 12 моркова, една връзка пресен спанак и връзка целина, които предпочита сам да забърка и да подправи по вкус.

За разкош, към тях ще прибави корен от джинджифил и доматено пюре, а за пиене ще опита микс от фреш от портокал и ябълки. През целия ден, Blackie Lawless ще похапва предимно различни сирена, плодове и зеленчуци.Десет от най-запалените фенове на W.A.S.P. пък ще се срещнат очи в очи с идола си зад сцената, малко преди да започне шоуто на култовата американска метъл банда, като инициатор на тази среща е самият Blackie.

Концертът на 17 ноември в столичната зала "Христо Ботев" е част от турнето Beast Of Babylon World Tour 2009, в подкерпа на новия албум на W.A.S.P. - Babylon.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.