Black Eyed Peas събраха най-големите звезди за нова версия на Where Is The Love

Pinterest LinkedIn +

Black Eyed Peas отново са заедно! Fergie, will.i.am, apl.de.ap и Taboo ни върнаха в историята, събирайки групата за ремикса на една от най-известните им песни – Where Is The Love. Подновеният съюз на някогашната банда обаче не е достатъчен. В клипа към ремикса участват още цял куп звезди от света на богатите и известните. Част от тях – като Мери Джей Блайдж, Джъстин Тимбърлейк и Никол Шерцингер – се включват с пеене, а други – като Кендъл Дженър например – само с присъствие. И този път видеото и песента ни карат да се замислим за света, в който живеем, и за загнездилата се на всевъзможни места омраза. Насладихте ли се вече на голямото завръщане?

Black Eyed Peas отново са заедно! Fergie, will.i.am, apl.de.ap и Taboo ни върнаха в историята, събирайки групата за ремикса на една от най-известните им песни – Where Is The Love.

Подновеният съюз на някогашната банда обаче не е достатъчен. В клипа към ремикса участват още цял куп звезди от света на богатите и известните. Част от тях – като Мери Джей Блайдж, Джъстин Тимбърлейк и Никол Шерцингер – се включват с пеене, а други – като Кендъл Дженър например – само с присъствие.

И този път видеото и песента ни карат да се замислим за света, в който живеем, и за загнездилата се на всевъзможни места омраза. Насладихте ли се вече на голямото завръщане?


Сподели.