Бившият на "Черната" и "Русата" Златка - Благой Иванов-Багата с опасност за живота в "Пирогов"

Pinterest LinkedIn +

Популярният ММА боец и състезател по самбо Благой Иванов - Багата е приет в "Пирогов" с опасност за живота, след като е бил намушкан с нож при сбиване в заведение на столичната улица "Граф Игнатиев".

Раната е изключително тежка, тъй като острието е стигнало почти до сърцето, заради което в момента той е в животоспасяваща операция, поверена на екип от института за спешна медицинска помощ.

Инцидентът се е случил при опит за физическа саморазправа между компанията на Иванов и група от около 8 души с палки, които са се нахвърлили върху самбиста и придружителите му.

Освен със спортните си успехи, сред които и световна титла по бойно самбо от първенството в Санкт Петербург през 2008 година, Багата е доста популярен и в родните шоубизнес среди.

Той имаше интимни връзки с две от най-популярните носителки на титлата "Мис Плеймейт" – Златка Райкова и Златка Димитрова, с които бе близък в продължение на няколко години. Преди време дори се считаше, че двамата с "Мис Плеймейт 2009" ще се обвържат официално с брак, но в крайна сметка това така и не се случи.

Сподели.