Бившият на Beyonce: Изневерих ѝ 5 пъти, но тя още ме обича

Pinterest LinkedIn +

Бившият интимен приятел на R&B звездата Beyonce - Lyndall Locke - разкри любопитни подробности за съвместния им живот. Пред британския таблоид Sun мъжът призна, че по време на дългогодишната им връзка, приключила през 2000 г., ѝ е изневерил около 5 пъти с различни жени, но е уверен, че тя все още го обича.

Сред откровенията на Lyndall е и това, че по онова време певицата не е вярвала в секса преди брака, а той "уважавал" нейните разбирания. Раздялата им обаче била провокирана не от липсата на класически секс, а от стремителното развитие на кариерата на Beyonce.

"Колкото по-голяма звезда ставаше, толкова повече си мислех, че не съм достатъчно добър за нея", призна бившият.

"След като почна да излиза с Jay Z, знаех, че между нас е свършено и никога няма да я спечеля обратно. Но съм сигурен, че, независимо от всичко, тя винаги ще ме обича", добавя  Lyndall Locke.

Според собствените му признания мисълта за изневерите все още го тормози. "Кой изневерява на такава красавица като Beyonce? Е, аз съм този човек и това е нещо, което цял живот ще ме преследва".

Закъснелите му разкаяния са напълно разбираеми, тъй като освен красива в момента Beyonce е и една от най-богатите жени в шоубизнеса.

Сподели.