Бивша Мис САЩ завладя порно индустрията в Америка

Pinterest LinkedIn +

Бившата Мис САЩ и звезда от сапунени сериали Кели Маккарти (Kelli McCarty) е най-горещата звезда на американската порно индустрия.

Маккарти, която триумфира като най-красивата жена в САЩ през 1991 г., шокира феновете си в началото на 2009 г., появявайки се в автобиографичния порно филм "Faithless: From Beauty Queen to Porn Queen".

Toва бе и дебютът й в хард жанра, а самата тя открито се защити с думите: "Обичам секса, обичам и да се снимам. Защо това да не е успешна комбинация и за мен?!".

Кели се явява на конкурса за красота през 1991 г. като Мис Канзас и не след дълго завладява сърцата на американците с красотата и открития си маниер. Скоро тя започва и филмова кариера, участвайки в тв сериали като "Silk Stalkings", "Beverly Hills 90210", "Melrose Place" и сагата на NBC "Passions".

Страстите обаче се оказаха значително по-горещи през февруари 2009 г., когато новият й филм се появи на пазара. Тя гостува в шоуто на Хауърд Стърн (Howard Stern), за да представи еротичната лента, режисирана от Пол Томас (Paul Thomas) и продуцирана от самата нея.

И макар известна част от феновете да не й простиха новото амплоа, то за повечето нейни почитатели от мъжки пол, Кели се превърна в най-горещата звезда в порно индустрията за тази година.

Сподели.