Били ли сте "Оглупели от любов"?! Стийв Карел и Джулиан Мур в приказка за законите на любовта

Pinterest LinkedIn +

Куп популярни имена разказват една забавна приказка за законите на любовта в новия филм на режисьорите Глен Фикара и Джон Рекуа - "Оглупели от любов" (Crazy Stupid Love).

Ема Стоун (Emma Stone), Джулиан Мур (Julianne Moore), Стийв Карел (Steve Carell), Райън Гослинг (Ryan Gosling), Кевин Бейкън (Kevin Bacon), Мариса Томей (Marisa Tomei) и компания забъркват нетрадиционна сплав от романтика и гарантирана доза смях в лентата по сценарий на Дан Фогелман - същият този човек, който сме свикнали да ни забавлява най-вече с култови анимации като "Колите", Tangled и Bolt.

40-годишният Кал Уийвър има всичко - кариера, хубава къща, деца и красива съпруга, за която е женен още от гимназията. Когато обаче разбира, че Емили му е изневерила и иска развод, целият му живот се срива.

Прекарвайки времето си в местния бар, скоро той е взет под крилото на магнетичния сваляч Джейкъб Палмър, който му показва как най-бързо се преодолява подобен проблем.

Продукцията на Warner Bros. вече се върти и по родните киноекрани, а ако все още не сте преценили дали това е филм, който си заслужава да видите, направете го, след като изгледате представения трейлър.


Сподели.