Бийонсе в ефирно бельо и пищна сватбена рокля в Best Thing I Never Had (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Близо два месеца след премиерата на видеото към Run the World (Girls), Бийoнсе пусна клипа към втория сингъл от новия си албум "4" - Best Thing I Never Had.

Самият студиен проект се появи на музикалния пазар на 24 юни и дебютира под No.1 както в САЩ, така и на Острова. Съавтори на Best Thing I Never Had са Бийонсе, Babyface и j.Que, a продукцията на парчето е реализирана от Symbolyc One, който е работил още с Kanye West (Power) и Talib Kweli.

Едновременно с дебюта на "4" на върха на британския чарт за албуми, Best Thing I Never Had отбеляза нов пик в UK Top 40 Singles, изкачвайки се до третата позиция, докато в Billboard Hot 100 най-доброто му представяне е 29-тото място.

За разлика от Run the World (Girls), в което участват над 200 танцьори и което все още е на тежка ротация в MTV Europe, видеото към Best Thing I Never Had е съвсем камерно. В първите секунди от него 29-годишната R&B звезда е облечена единствено в дантелено бяло бельо, подготвяйки се за сватбения си ден, докато чрез VHS реминисценция зрителите стават свидетели на моменти от предишната й връзка, приключила с разочарование от мъжа, когото е обичала и за когото си е мислила, че някой ден ще се омъжи.

С подчертана театралност Бийонсе демонстрира удовлетворението си от факта, че се омъжва за по-добрия мъж от двамата, като дефилира към олтара с пищна сватбена рокля, която впоследствие сменя с по-семпъл бял тоалет за сватбеното парти.

Режисьор на видеото е Даян Мартел, чиято видеография включва едни от първите видеоклипове на Кристина Агилера, както и Dreamlover и All I Want for Christmas Is You на Марая Кери, наред с клипове на Prodigy, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Franz Ferdinand, White Stripes, The Killers, Pussycat Dolls, Бритни Спиърс и Nicki Minaj.


Сподели.