Big Brother е лош, лош, лош!

Pinterest LinkedIn +

"Употребиха ни! Използваха ни! Изплюха ни!", със солидна доза пренебрежение и не по-малко критика се отнесе към продуцентите на Big Brother участничката в третия сезон на шоуто, Лиляна Ангелова.

Въпреки че от скромна реалити героиня, Лили се превърна в "звезда" със собствена фотосесия в американския Playboy, тя е убедена, че е изкачила трънливия път към успеха с изцяло свои сили.

"Продуцентите ни използваха и ни изплюха. Можеха да ни намерят реализация след шоуто, а не да ни превръщат в звезди за един ден. Четох, че са изкарали печалба от 11 милиона от третия сезон, а на нас дори не ни дадоха хонорари за престоя в Къщата", изплака мъката си Лили в шоуто на Патриция Кирилова "Часът на блондинките".

Сексапилната брюнетка обаче на пада духом - тя е щастлива с новия си приятел - пловдивски богаташ, чака сесията в Playboy USA през ноември, a в момента е амбицирана и да превземе актьорската сцена у нас.

За целта, дори е записала магистратура по актьорско майсторство и се надява филмовите режисьори най-сетне да я забележат.

Сподели.