Big Brother All Stars: Стойка, Лиляна, Димитър и Тризначките отиват на елиминации

Pinterest LinkedIn +

Тайната мисия на Лиляна да успее да събере най-много отрицателни гласове при днешните номинации за изгонване (5 декември), възложена й от Big Brother, приключи с неуспех – вместо нея, негативната класация оглави Стойка. Тя получи цели пет гласа от своите Съквартиранти.

Самата Лили получи четири негативни вота, след като успя да убеди част от Съквартирантите, че не се чувства добре в Къщата и иска да приключи участието си. След нея в класацията на номинираните за изгонване се наредиха Дими с 3 точки и Тризначките Вяра, Надежда и Любов - с 2. Мирослав, Борислав, Цеце и Найден получиха по 1 точка, като последните двама бяха номинирани от Лили.

Тъй като не се справи с мисията си, Лиляна получи автоматична номинация от Big Brother, а освен нея, Стойка и Димитър на елиминации се озоваха Тризначките.

И този път номинациите бяха явни, а дрескодът бе в духа на Коледа с Цеце Орешкова в ролята на Снежанка, а Нед, например, в тази на джудже.

За да коментират номинациите и взаимоотношенията между Съквартирантите гости в студиото на Ники Кънчев бяха Христо Сираков, Жени Калканджиева, Маги Желязкова, Камелия Воче и Павел Владимиров.

Сподели.