Big Brother All Stars: Миро се чу с Елена, Боби и Цеце Орешкова в едно легло, Панайот се разплака

Pinterest LinkedIn +

Индивидуалното изпитание за Миро в рамките на тазседмичната мисия на Съквартирантите да отговарят на всеки въпрос на Big Brother с "ДА" беше да се облече само по прашки и да се чуе, при това два пъти, с бившата си половинка Елена по телефона.

"Айде да не ме занимавате с глупости. Отказвам да участвам в мисии (...) Защото ми е абсолютно жалко, че след седем години ти продължаваш да ме коментираш, при положение, че аз не съм вътре.

Честно казано, достатъчно видях и се чудя за достойнството ти, съвсем сериозно. Мисля, че наред с успешния ти бизнес и всички други неща можеш да коментираш някакви други работи, свързани със сегашния ти живот", бяха думите на Елена.

От своя страна любовната игра между Борислав и Цеце Орешкова продължава с пълна сила. След като сподели със Стойка, че никак не е привлечен от македонския модел, ръгбистът приюти красавицата под завивките в леглото си.

Междувременно първата тайна мисия на новия съквартирант Стоян Дудов бе обявена за успешна от Big Brother.

За няколко часа фитнес треньорът трябваше да убеди Панайот, че го боготвори и че е влязъл в шоуто, за да е близо до своя идол. Кулминацията в актьорското превъплъщение на участника от Благоевград бе рецитирането на ода за реалити звездата от Гълъбово.

След като истината излезе наяве, Панайот беше напълно съкрушен, не успя да скрие разочарованието си и се разплака.

Сподели.