Бясна Хилда Казасян скочи срещу случващото се в родните авиолинии (СНИМКИ)

Pinterest LinkedIn +

Хилда Казасян излезе с изключително остро послание срещу родните авиолинии.

В личния си профил в популярна социална мрежа джаз дамата качи снимки, направени по време на нейно пътуване. Случката се разиграва миналата неделя, а полетът е вътрешен – между София и Варна.

От фотосите става ясно заради какво е недоволна певицата.

За разлика от концертите и всякакви подобни изяви, където се спазват строги правила за безопасност и разстояние между хората, в самолетите тези правила не важат.

Машините се пълни до краен предел, а това 30 или 50 % запълняемост е само мираж.

Реакцията на Хилда е толкова остра и неочаквана, че много от почитателите й останаха тотално шашардисани. Всички са свикнали русата дама да е винаги усмихната и приветлива, но явно масовата психоза и страх са обхванали и нея.

Или по-скоро недоволството й е заради ограниченията, които влияят негативно върху нейния бранш. Но явно не засягат много от останалите отрасли.

Ако някой има идея, нека обясни!, остава реторичното питане в пространството певицата и открито недоволства срещу случващото се. И допълва – как така по време на концерт капацитетът на помещенията е запълнен на половина. Но в същото време до същите тези концерти се пътува със самолети, запълнени до козирката.

Covid се хваща явно само в концертните и театралните зали!, завършва многозначително щерката на Вили Казасян.

Сподели.