Питони подгонват Хилда Казасян в новия епизод на "България търси талант"

Pinterest LinkedIn +

Приятните емоции за журито на "България търси талант" започват още с първото изпълнение в седми епизод на шоуто, който ще се излъчи в понеделник, 26 март, от 21:00 часа по bTV. 12 годишната Кристина от Бургас с готовност "пенсионира" Марая Кери, след като изпълнява хита "Hero" по-добре и от самата звезда.

Невероятно вълнение след своето изпълнение ще изживеят и две деца от Гоце Делчев. Уверени в успеха си Гери и Крум излизат на сцената, за да покажат актьорските си умения. Приятелството им, обаче, е изправено пред предизвикателство – журито е съгласно да пусне напред само единият от тях двамата. Каква ще бъде развръзката на тази драматична ситуация зависи само от двамата тийнейджъри.

Неприятни мигове има и за самата Хилда Казасян. Нейната чувствителност е подложена отново на изпитание този път от два питона и човек, за когото няма граници на човешките възможности. Хилда избяга от масата на журито, когато дуо "Миракъл" решиха да я запознаят с единия от питоните. Тя обаче успя да издържа стоически да види как мъжът понесе да лежи на счупени стъкла, докато отгоре му минава кола.

Истинско нашествие от спорни и безспорни таланти очаква зрителите в осми епизод на „България търси талант”, който ще се излъчи във вторник, 27 март. В този епизод Маги е твърдо решен да казва само "Да", но намеренията му не се осъществяват напълно.

След серия уникални и странни изпълнения идва ред на македонеца Боян, който смайва всички с умението си да казва думите отзад напред и едновременно с това да преброи броя букви във всяка една от тях. Той се справи прекрасно с думи като "купестодъждовна облачност", "българо-македонски речник" и други.

Не такова е положението с 54-годишния цирков артист Милотин, чието изпълнение разжда сериозен конфликт между Маги и Любо. Номерът, в който участие като асистентка взе и Мария Игнатова, провокира Маги да захвърли дипломата си на цирков актьор, а Дилов разбра, че има понятие от цирково изкуство.

Сподели.