БГ звезди празнуват шестия рожден ден на "Стартер"

Pinterest LinkedIn +

Сутрешният блок на БГ Радио - "Стартер", отпразнува шестия си рожден ден в компанията на голяма част от българските поп и рок звезди, събрали се в столичния клуб Backstage.

Водещите на предаването Богдана Трифонова и Симеон Колев се радваха на вниманието както на колегите си от радиото, така и на това на едни от най-видните представители на българската музикална сцена. Изпълнителите, уважили празника, обаче не бяха само гости на партито, а лично отправиха музикалните си поздрави към "Стартер".


На рожден ден, като на рожден ден. Снимка: Avtora.com 

Първи на сцената се качиха момчетата от Уикеда, които посветиха новата си песен "Тинтява 6" на радиостанцията за българска музика. Не останаха безучастни към шоуто и Мариана Попова, и групата БТР. Орлин Павлов (екс Каффе) се отдаде на импровизация и акапелно изпълнение на "Happy Birthday", при което се включиха всички гости на събитието.


Подаръците за Симеон и Богдана бяха придружени и с много целувки. Снимка: Avtora.com

Самият музикален директор на радиото Ана Мария Тонкова покани на сцената и Любо (екс Те), който отправи пожеланията си към екипа на "Стартер" и сподели: "Благодаря, че има медии като вас, който уважават българските музикант. Надявам се, никой да не минава през това, през което минавам аз сега заради БНТ".


Ана Мария Тонкова не изпусна от поглед рождениците. Снимка: Avtora.com

От 2 февруари програмният съвет на Българската национална телевизия наложи забрана върху излъчването на материали, свързани с бившия вокалист на група Те.

Сред гостите на събитието присъстваха още Миро (КариZма), Момчил Колев, Дичо, Акага, D_2 и т.н.

Рожденият ден на "Стартер", който започна в ранни зори с предаване от Dunkin' Donuts , продължи с много българска музика и танци до малките часове на деня.

Сподели.