БГ Радио раздаде годишните си награди

Pinterest LinkedIn +

На бляскава церемония вчера в зала 1 на НДК медията за българска музика БГ Радио връчи годишните си награди за 2007 г. С най-много златни микрофончета си тръгнаха Владимир Ампов-Графа и КариZма.

Сред победителите, определени от слушателско гласуване в сайта на БГ Радио, бяха още Мария Илиева, отличена като БГ Изпълнителка 2007, Gravity Co., получили признанието БГ Група 2007, Светла Иванова, чийто клип към песента "C`est la vie" бе определен за най-добрия на годината и Орлин Горанов, обявен за БГ Вдъхновител 2007.


Водещи на церемонията бяха Деян Славчев-Део и Руши Видинлиев. Снимка: Avtora.com

С изпълнения в програмата се включиха Графа, който откри събитието, Васил Найденов, Белослава и др.


Камелия Тодорова и Любо от група Те се представиха с дуетно изпълнение. Снимка: Avtora.com

За пръв път на музикалните награди на БГ Радио беше изпълнено парче, което не е на български език – "Empty World" на Gravity.Co., а БТР втвърдиха звученето на сцената с кавър на "Вкусът на времето" на Щурците.


Миро от КариZма представи солово най-новия сингъл на дуета "Някога преди". Снимка: Avtora.com

Специален гост на тазгодишната церемония беше примата на българската естрада Лили Иванова, която изпълни свои хитове и вдигна публиката на крака.


Церемонията приключи с изпълнение на "Моя страна, моя България". Снимка: Avtora.com 

На финала Наско от Б.Т.Р. , Любо от Те, Васил Найденов и Орлин Горанов изпълниха заедно шлагера на Емил Димитров "Моя страна", избран за най-великата българска песен за всички времена от слушателите на БГ Радио.

Сподели.