БГ Радио представя: “Любими песни за любими хора” vol.5

Pinterest LinkedIn +

Тази сряда (13 септември) от 19.30 часа БГ Радио ще отбележи с официална промоция в "Континентал Плаза" издаването на петата юбилейна компилацията “Любими песни за любими хора”.

Около 3000 слушатели са гласували за 15-те песни, включени в тазгодишното издание на слушателската компилация. Сред тях са както класически български филмови песни – "Хора и улици" в изпълнение на Мими Иванова и Борис Годжунов от филма "Момчето си отива", "Всяко момче е бъдещ мъж" в изпълнение на Асен Кисимов от популярния детски филм "Васко да Гама", така и шлагерите "Големият кораб минава" на LZ, "Рали" в изпълнение на Васил Найденов, "Две следи" на Щурците и "Безсъние" на Чочо Владовски.

Сред песните, получили най-много слушателски гласове е "Притури се планината" в изпълнение на Стефка Съботинова. Певицата ще е официален гост на промоцията на диска в сряда.

Други хитови песни от 90-те години, намерили място в компилацията, са "Вярвам в теб" на Киора и "Здравей, как си приятелю" на Фамилия Тоника.

“Любими песни за любими хора” част 5 включва още популярните песни от новия век: "Крадена любов" - Графа и Мария Илиева, "Тук и сега" - D_2, "Фойерверк" - Стефан Вълдобрев, "Остави ме да плача" -Мариана Попова, "Помощ, обичам те" - Дони и Нети, Виктория Арсова, Любо (ТЕ), Графа и Мариана Попова, "Искам да те имам" - Deep Zone Project и Мерал.

 Бонус в компилацията е новата версия на още една любима филмова песен -  "Детство мое", която БГ Радио продуцира по случай Деня на детето - 1 юни. Кавъра изпълняват Вики от "Мастило", Марин (победителят от Стар Академи), Любо от "ТЕ", Виктория Арсова.

Сподели.