Без Rick Ross в първия ден на 359 Hip Hop Festival 2013

Pinterest LinkedIn +

359 Hip Hop Festival 2013 в Пловдив започна изключително обещаващо. Във въздуха се усещаше емоцията на организаторите и артистите, както и, естествено, на хората, дошли да видят любимците си от родната хип-хоп сцена и гиганта Rick Ross, но за него по-късно.

С първите си стъпки в Международен панаир Пловдив чувах фрийстайл батълите на Спенс и неговите момчета. Добри са! Определено доста БГ артисти могат да се учат от тях.

След като Dim4ou и F.O. се появиха, нямаше фен, който да не се беше вкарал във филма, наречен хип-хоп. И да, двамата трябва да бъдат чути на живо!

Последваха Liter Jack и шоуто на хоста Don Eddy, който не спираше да подклажда емоциите с реплики като "Rick Ross е в хотела и много скоро ще е тук при нас".

На сцената се качиха и Honn Kong, Varna Sound и Slim, който отнесе гнева на публиката - в очакване на хедлайнера феновете вече започваха да губят търпение, а Слимарата не беше това, което им се слушаше.

Няма как да пропуснем страхотната хореография и танци на момичетата от The Center, които съпровождаха почти всички артисти, както и DJ-ите, които цяла вечер се грижеха за доброто настроение.

Don Eddy продължаваше с нахъсването този път с "Rick Ross пътува към Пловдив! Скоро ще е на тази сцена!" и се закле, че ако звездата не дойде, той повече няма да бъде хост, напук на спекулациите на останалите.

Alex P се включи с въпрос "Люлин, къде сте?", като не пропусна и да отбележи, че и Анелия е там (препратка към така коментирания им дует на BG Hip Hop Awards 2013).

Последва македонецът Toni Zen, но, за жалост, публиката някак си не му отдаде специално внимание.

Часът е малко след 01:00 и на сцената е Спенс, който "спаси" концерта, както само той може, и не остави на феновете и капчица мисъл за Rick Ross.

А той вече нямаше значение, защото всеки знае кой е Спенснята, всеки знае текстовете му наизуст и за него винаги ще се говори.

Rick Ross ли? Ами не го видях…

Rick Ross пристигна в Пловдив за 359 Hip Hop Festival>>

Организаторите: Направихме всичко Rick Ross да дойде>>

Виж програмата на 359 Hip Hop Festival 2013>>

Сподели.