Бен Кингсли ще изиграе злодеят в "Железният човек 3"

Pinterest LinkedIn +

До излизането на "Отмъстителите" (The Avengers) остава по-малко от месец, а от Marvel вече усилено подготвят продължението на друго от хитовите си заглавия - "Железният човек 3" (Iron Man 3). Макар да не се знае почти нищо за сюжета на филма, режисьорът Шейн Блек ("Целувки с неочакван край") явно вече е направил своя избор за ролята на злодея.

На прага на подписването за участие в трета част на хитовия франчайз е не кой да е, а самият Бен Кингсли, който в момента снима филмовата адаптация на sci-fi романа – "Играта на Ендър" (Ender's Game).

Макар все още да не е официално потвърдено, се очаква именно холивудската легенда да се присъедини към каста на хитовия блокбъстър в ролята на китайския учен Мандарина веднага след края на горепосменатия си ангажимент.

Снимките на "Железният човек 3" (Iron Man 3) започват в началото на месец май в Северна Каролина, а Робърт Дауни мл., Гуинет Полтроу, Скарлет Йохансон и Дон Чийдъл се завръщат в ролите си за предстоящото продължение на една от най-печелившите поредици в света на киното.

Премиерата на лентата е насрочена за 3 май, 2013 г., а дотогава остава да се насладим на Тони Старк в предходното предложение на Marvel - "Отмъстителите".

Сподели.