Бен Афлек с главна роля в трилъра Gone Girl на Дейвид Финчър

Pinterest LinkedIn +

Двама от най-обичаните режисьори в Холивуд - Дейвид Финчър (David Fincher) и Бен Афлек (Ben Affleck) - най-после ще работят заедно по трилъра Gone Girl.

Във филмовата адаптация на едноименния роман от Гилиън Флин Афлек ще изиграе главната роля на мъж, чиято съпруга изчезва на петата им годишнина. С напредване на разследването доказателствата сочат, че той я е убил, но това, както се оказва, е само началото.

Дейвид Финчър ще режисира Gone Girl като свой следващ проект, тъй като адаптацията му на 20,000 Leagues Under the Sea (Капитан Немо) за момента е оставена на заден план.

За главната женска роля в новия трилър все още предстои да бъде избрана актриса, но според The Wrap сред фаворитките на продуцентите са Натали Портман (Natalie Portman), Чарлийз Терон (Charlize Theron) и Емили Блънт (Emily Blunt).

Снимките на Gone Girl са планирани за есента на 2013 г., като Warner Bros. дават отсрочка на Бен Афлек и следващия му режисьорски проект Live By the Night, за да може актьорът да работи с Дейвид Финчър преди това.

Сподели.