Бен Афлек предизвика фурор с цветисти шеги на тема размера на пениса си

Pinterest LinkedIn +

След грандиозния успех, който постигна с Argo през 2013 година, през настоящия сезон на филмовите награди Бен Афлек остана извън радара, тъй като нито To the Wonder, нито Runner Runner му спечелиха кой знае какво признание след излизането си по екраните.

През последните месеци името на Афлек се спряга главно във връзка с предстоящото му превъплъщение в Черния рицар в Batman vs Superman и то с противоречиви чувства. Хората, които се съмняват, че изборът му за ролята е удачен, не са никак малко, но вече можем да кажем със сигурност, че Чък Лори не е сред тях!

Създателят на хитовите сериали Two and a Half Men и Big Bang Theory използва своя звезден момент на наградите на Американската гилдия на филмовите продуценти, от които си тръгна със специалното отличие за изключителен принос към телевизията (Norman Lear Achievement Award in Television), за да заяви убеждението си, че Бен Афлек е способен да изиграе Батман.

Както може да се предположи, Лори намери възможно най-ефектната форма, под която да лансира тази своя увереност, разказвайки кратка пиперлива история, свързана с бъдещия Батман.

В нея Афлек е човекът, на когото Лори се натъква при писоарите в мъжката тоалетна след церемонията по раздаването на наградите "Златен глобус" седмица по-рано. "Да, изпиках се, и да, той може да изиграе Батман", отсече 61-годишният продуцент и сценарист, а малко по-късно вметна друга подобна забележка, свързана с мъжеството на Афлек.

След като на свой ред се появи на сцената под звуците на темата от филмите за Батман, за да обяви 12 Years a Slave и Gravity за съвместни носители на титлата Най-добър филм на 2013 година, Бен Афлек влезе в тона на Лори и благодари на човека, разкрил пред света, че, ако не друго, притежава поне голям пенис.

"Който и да е той – нека Бог да го благослови! Често ме бъркат с Мат Деймън, но почти не ми се е случвало да ме вземат за Майкъл Фасбендер", развихри се Афлек под бурните аплодисменти и шумен смях в залата на Beverly Hilton Hotel, където на 19 януари 2014 година бяха раздадени наградите на продуцентската гилдия.

Защо Фасбендер, ще попитате? Най-вероятната причина е тази, че всеки, който е гледал Shame, знае колко надарен е 36-годишният актьор, тъй като в една от сцените от филма той се появява напълно гол пред камерата.

Сподели.