Белослава разпродаде изцяло коледния си концерт

Pinterest LinkedIn +

Билетите за предстоящия голям коледен концерт на поп-певицата Белослава са напълно изчерпани, съобщиха организаторите на проявата Агенция Прима. Събитието, което предизвика огромния интерес на публиката, ще се състои в столичния Народен театър "Иван Вазов".

"Залата е препълнена и за съжаление няма никаква възможност за пускане на допълнителни билети.", казаха от Прима за Avtora.com.

Все пак почитателите на талантливата певица, които не са успели да се сдобият с билети за коледния й концерт, ще имат възможност да я видят на живо в някои от следващите дни до Нова година, тъй като тя ще вземе участие в още няколко музикални мероприятия.

Най-близката проява на Белослава е гостуването й на големия коледен концерт на Васил Петров - "Васил Петров и приятелки", който ще се проведе отново в Народния театър "Иван Вазов" в София на 18 декември.

В момента Белослава усилено репетира с нейните музиканти в студиото. За предстоящото шоу певицата подготвя изцяло нов репертоар, с който ще изненада приятно публиката си.

Изпълненията ще включват нови, по-различни версии на хитовете от последния студиен албум на изпълнителката "Слушай ме".

Сподели.