Белослава издава втория си албум за Коледа

Pinterest LinkedIn +

С 90-минутен лайв ще представи наживо втория си студиен албум джаз поп певицата Белослава. На сцената на Народен театър "Иван Вазов" тя ще излезе заедно с шестима музиканти, а специални гости на шоуто ще са Мария Илиева и Ъпсурт. Датата е 18 декември, часът 20:00 ч.

“Слушай ме” е вторият студиен албум на Белослава, който излиза три години след “Улици”. Парчетата в него са 13, като пилотният сингъл “Слушай ме” се появи преди две години. Вторият сингъл -“Искам с теб” - се завъртя миналия месец по всички радиостанции и телевизионни канали. В клипа към парчето участва и основният композитор на музиката в албума - Живко Петров, в нетипичната за него роля на танцьор. Освен него участие в написването на музиката в "Слушай ме" има самата Белослава, както и Цветан Чобанов и Митко Ганчев. Всички текстове в албума - дело на Белослава - са на български език.
 
Освен Живко Петров в концерта, който предшества с един ден официалния рилийз на компактдиска (издаван от Агенция Прима), ще вземат участие и други уважавани музиканти, с които Белослава отдавна работи. Това са Лили Йончева – перкусии, Калин Вельов – барабани, Юрий Божинов – контрабас, Венци Благоев – тромпет и Миро от “Сафо” - китара. Билети за събитието се продават на касите на Народен театър “Иван Вазов” и Билетен център НДК.
Сподели.