Излиза нов "best of" албум на Guns N' Roses

Pinterest LinkedIn +

Компанията "Geffen Records" ще издаде нова, този път двойна, колекция с най-големите хитове на Guns N' Roses. Двата диска ще носят общото заглавие "Welcome to the Jungle: The Very Best of Guns N' Roses".

Първият намек за новото издание на Guns се е появил в края на октомври, когато представител на звукозаписната компания е обявил, че тя се вижда принудена да издаде сборен албум, тъй като вокалистът на групата Аксел Роуз (Axl Rose) все още не е представил дългоочаквания, при това все по-нетърпеливо, нов албум "Chinese Democracy". Аксел работи по него вече от няколко години и за момента все още не е фиксирана дата за издаването му.

Албумът с хитовете на Guns N' Roses ще бъде издаден в два варианта, разкрива Metal Hammer, единият - с предупреждение за нецензурно съдържание - "Parental Advisory", а другият - с "редактирани" радиоверсии. Това е пореден best of албум на легендарната група, след като през март 2004 г. Guns издадоха един сборен диск. Той постигна изключителен успех, разпродавайки до момента близо 2.5 милиона бройки само  в Щатите.

"Welcome to the Jungle: The Very Best of Guns N' Roses" се очаква да излезе в Щатите на 20 декември 2005 г.

Сподели.