Бел и Звяра се срещнаха с малките си двойници

Pinterest LinkedIn +

Игралната версия на анимацията "Красавицата и Звяра" вече е по кината и с всеки изминал ден доказва, че режисьорът Бил Кондън е създал шедьовър. Не бива да се забравя обаче, че незаменима роля имат и актьорите Ема Уотсън и Дан Стивънс, които се превъплъщават в нежната Бел и озлобения Звяр. За да поддържат интереса на зрителите, от Disney разпространиха видео, в което Ема и Дан се срещат със своите малки двойници. Оливия и Тед бяха облечени подобаващо за случая – в жълта рокля и официален костюм. Вижте какво си казаха те.

Игралната версия на анимацията "Красавицата и Звяра" вече е по кината и с всеки изминал ден доказва, че режисьорът Бил Кондън е създал шедьовър. Не бива да се забравя обаче, че незаменима роля имат и актьорите Ема Уотсън и Дан Стивънс, които се превъплъщават в нежната Бел и озлобения Звяр.

За да поддържат интереса на зрителите, от Disney разпространиха видео, в което Ема и Дан се срещат със своите малки двойници. Оливия и Тед бяха облечени подобаващо за случая – в жълта рокля и официален костюм. Вижте какво си казаха те.


Сподели.