Becky G е #1 в чарта на Билборд "Latin Airplay" със сингъла "Mayor es"

Pinterest LinkedIn +

Световният хит на Becky G "Mayores", записан с участието на Bad Bunny, е #1 в радио еърплея на радиостанциите с латино звучене в САЩ и Пуерто Рико и оглави класацията на Билборд "Latin Airplay". По този начин 20-годишната Becky G се превърна в най-младата изпълнителка, застанала на #1 място в класацията. "Mayores" е на върха за втора поредна седмица в чарта "Latin Rhythm Airplay" на "Билборд".

Сингълът "Mayores" достигна изключителни продажби по целия свят: диамантен сертификат в САЩ от RIAA (Асоциация на звукозаписната индустрия в Америка), или 13 пъти платинен статус; 4x платинен в Испания, 3x платинен в Мексико, платинен в Аржентина и Чили и златен в Колумбия. Дигиталните продажби на сингъла непрекъснато растат, а видеото в YouTube вече има над 1 милиард гледания за по-малко от 7 месеца от премиерата и 250 милиона стримвания в Spotify.

Певица, композитор и актриса, Becky G има всички качества за една страхотна кариера. 20-годишната звезда от мексикано-американски произход вече има сериозни успехи в индустрията: номер едно сингъл в чартовете на Билборд за латино музика ("Can’t Get Enough" с Pitbull), мултиплатиненият хит "Shower", участие в суперуспешния тв сериал и носител на наградата ЕМИ – "Империя", и главна роля във филма "Power Rangers".


Сподели.