Бебето на Kanye West все пак се казва Северозапад?

Pinterest LinkedIn +

Рап звездата Kanye West и любимата му Ким Кардашиян изглежда са избрали новородената им дъщеря да носи имена, свързани с посоките на света. Според информация, поместена в таблоида Sun, момиченцето ще се казва North (север) и няма да има второ собствено име.

Заедно с фамилията си West (запад) детето ще носи имената на две от световните посоки, а на галено ще бъде наричано Nori.

Идеята за необикновеното име беше обсъждана много преди раждането (настъпило с около месец по-рано от очакваното, на 15 юни 2013 г.), но тогава бременната Ким се пошегува в шоуто на Джей Лено: "Всъщност повече ми харесва Easton, Easton West", намеквайки за противоположната посока на света (изток).

Дни след като звездното бебе се появи на бял свят, медиите разпространиха информация, че разумът е надделял и родителите са избрали по-обикновено име - Kaidence Donda, като първото следва традицията всички момичета в голямата фамилия Кардашиян да носят имена, започващи с буквата "К", а второто демонстрира уважение към покойната майка на Kanye West - Донда.

Сайтът TMZ обаче също опроверга тази информация и потвърди, че малката се казва Север, позовавайки се на журналисти от медията, които лично са видели акта за раждане на детето.

До момента новоизлюпените родители не са обявили официално подробности около щастливото събитие. Близък до семейството източник, цитиран от Sun, сподели: "Бебето е толкова сладко! Kanye е влюбен! Терминът на Ким беше на 12 юли, когато беше и рожденият ден на майката на Kanye. Това стопли сърцето му".

Сподели.