Беър Грилс отново ще оцелява в шестсерийната поредица "Бягство от ада"

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестният оцеляващ Беър Грилс се завръща в ефира на Discovery Channel с предаването "Бягство от ада". Пилотният епизод ще бъде излъчен на 7 октомври 2013 г.

Всяка една от общо шестте серии разказва по три действителни истории за оцеляването на хора от всички краища на света – от отдалечените европейски Алпи до безмилостната северноафриканска пустиня.

Беър Грилс ще покаже как те са преминали през опасностите на някои от най-изолираните и предизвикателни терени на Земята, демонстрирайки начините, по които са излъгали смъртта – независимо дали пият кръвта на змия, за да избегнат дехидратацията в пустинята, или преследват тарантула, за да си осигурят прехрана.


Беър Грилс споделя и личната си оценка, като дава множество важни съвети, които биха спасили живота на всеки, попаднал в подобна ситуация.

"Оцеляване на предела" ме изправи срещу най-тежките климатични условия и най-трудните терени на планетата, а тези нови серии са ново вълнуващо развитие на всичко това. Целта е да следваме истински истории за оцеляване и през това време да демонстрираме животоспасяващи умения и знания", споделя Грилс.

Сподели.