Две нови сървайвъл поредици тръгват по Discovery Channel през юни

Pinterest LinkedIn +

През юни Discovery Channel ще започне премиерното излъчване на две нови поредици, фокусирани върху живота и оцеляването в необикновени условия.

Първото предаване "Аляска: Последната граница" стартира на 3 юни в 21:00 часа. В него зрителите ще се запознаят със семейство Килчър, за които трудностите и изпитанията са ежедневие. Те ще покажат какво е да се живее без течаща вода и електричество и как оцеляват през тежката и сурова зима в Хомър, Аляска.

Два дни по-късно, на 5 юни, започва излъчването на новия сезон на хита "Двойно оцеляване", където главен сървайвър отново е специалистът Коуди Лъндин. В новите серии той ще бъде придружен от нов партньор – Джоузеф Тети.

Заедно двамата екстремисти ще посетят едни от най-суровите места на Земята, екипирани само с инструменти, които биха имали в реалния живот. Целта е, помагайки на хора в беда (изгубени туристи, затрупани миньори и др.), да покажат на зрителите как правилните умения, сръчността и творческото мислене могат да се окажат ключ за оцеляването.

Сподели.