Батман и Супермен в жестока борба заради бебето на Бриджит Джоунс

Pinterest LinkedIn +

Джими Кимел разкри причината (или поне една от многото!), заради която Батман и Супермен са във вражда. Водещият на вечерно комедийно шоу се позабавлява с най-новата лента за двамата обичани от хиляди супергерои – Batman v Superman: Dawn of Justice (Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта), като смеси кадри от лентата с такива от романтичната комедия Bridget Jones's Baby (Бебето на Бриджит Джоунс). Премиерата на третата част от поредицата за нещастната в любовта Бриджит ще е през септември. В почти едноминутното пародийно видео героите се борят за любовта на една жена и нейното неродено дете. Звучи като блокбъстър, нали?

Джими Кимел разкри причината (или поне една от многото!), заради която Батман и Супермен са във вражда. Водещият на вечерно комедийно шоу се позабавлява с най-новата лента за двамата обичани от хиляди супергерои – Batman v Superman: Dawn of Justice (Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта), като смеси кадри от лентата с такива от романтичната комедия Bridget Jones's Baby (Бебето на Бриджит Джоунс).

Премиерата на третата част от поредицата за нещастната в любовта Бриджит ще е през септември. В почти едноминутното пародийно видео героите се борят за любовта на една жена и нейното неродено дете. Звучи като блокбъстър, нали? 


Сподели.