Бащата на Дидо от Deep Zone води Lady B на Евровизия

Pinterest LinkedIn +

Любомир Савов - баща на Деян Савов (Дидо) от Deep Zone, смята да участва на Евровизия, този път без бенд зад себе си.

Маестро Савов си е избрал и нов артистичен псевдоним - JuraTone. Парчето, с което смята да участва, се казва "Chance To Love You" и е изпято от Lady B.

"Песента 'Chance To Love You' има различно звучене от музиката, която правя с Deep Zone, затова компанията стартира за мен солов проект, с нов псевдоним, с нови музиканти. Разбира се, зад парчето стоят продуцентите от Deep Zone Records, тъй като са едни от най-влиятелните у нас и са доказали професионализма си”, твърди JuraTone.

Савов определя звука на парчето като "vintage" соул-поп от 70-те години. Можете да го чуете тук:Според него, първата му песен е изключително музикантска, а Lady B е в ново амплоа и може да бъде наречена "българската Ейми Уайнхаус".

"Да, когато чух за първи път крайния вариант на песента, казах на Lady B – Момиче, ти си българската Ейми Уайнхаус! Освен, че 'Chance To Love You' е в почти същия жанр, то и Lady B доскоро бе една от най-скандалните певици у нас. Мога да кажа обаче, че в студиото успяхме да я "укротим", поне за едно парче", коментира Маестро Савов.

Целта на продуцентската компания при създаването на индивидуални проекти на членовете на Deep Zone Project е да се покаже многообразната музикална палитра и възможности на групата.

Сподели.