Башар Рахал става водещ на новото ТВ шоу "Съблечи си късмета"

Pinterest LinkedIn +

На 27 април в ефира на TV7 стартира най-новото световно гейм шоу "Съблечи си късмета" с водещ популярния български актьор Башар Рахал. То ще се излъчва всеки петък и събота от 21:00 ч. непосредствено след епизодите на "Къртицата".

Шоуто е българската версия на формата Good Luck! Bad Luck! и TV7 е първата телевизия в света, която ще излъчи играта, чийто лиценз е собственост на Red Arrow International.

Всеки от участниците в "Къртицата" ще играе и в "Съблечи си късмета", където максималната печалба е 50 000 лв. В първото издание зрителите ще видят попфолк певицата Емануела.

"Съблечи си късмета" протича в два кръга: в първия участникът определя процента от наградата, който ще спечели, а във втория - размера на самата награда.

В първия кръг с помощта на 10 избрани от участника Заселници от Базата състезателят трябва да отговори на 8 въпроса. Всеки от помощниците е облечен с черно кожено яке, под което се крие процентът от наградата.

Водещият обявява от коя категория е всеки въпрос, а след това участникът избира кой ще му помага, като заедно трябва да отговорят на въпрос в рамките на 30 секунди.

Процентите под якетата на вярно отговорилите със състезателя помощници се сумират, за да оформят финалния процент от наградата, който ще получи Участникът.

Във втория кръг въпросите са 6, а помощниците вече не са участници в "Къртицата", а близки и приятели на Участника. Под якетата в този кръг са скрити числа, отговарящи на суми, чийто общ сбор е 50 000 лв. - максималният размер на наградата.

Числата под якетата на вярно отговорилите с Участника помощници съставят финалната сума, от която събраният от първи кръг процент се вади, за да се получи наградата на Участника.

Сподели.